TALABALARNING OZIQ OVQAT MAHSULOTLARIGA ISHLOV BERISH TEXNOLOGIYASI FANIDAN KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLLANTIRISH TEXNOLOGIYASI

Authors

  • Nozima Mukimovna Hamdamova
  • Ruslan Asliddinovich Hamidov

Keywords:

Oziq-ovqat, ta’lim, texnologiya, dizayn, inovatsiya, maktab, kanserviya mahsulotlari, qobiliyat, inovotsion texnologiyalar, metod, ta’lim tizimi, texnologiya darslari

Abstract

Maqolada bugungi kunda konservalarni ishlab chiqarishni koʻpaytirish, bundan tashqari ularni sifatini oshirish, tayyor mahsulot ishlab chiqarishni koʻpaytirish, assortimentini kengaytirish va ozuqaviy qiymati yuqori qilish xamda talabalarga oziq-ovqat mahsulotlariga ishlov berishni o‘rgatish hozirgi vaqtda sanoatga yangi retsepturalar, ilgʻor texnologiyalar kiritish bo’yicha ma’lumotlar keltirilgan

Downloads

Published

2024-03-24